Rowallane House - Visitor Centre
  • Rowallane 1.jpg
  • Rowallane 4.jpg
  • Rowallane 5.jpg
  • Rowallane2.JPG
  • Rowallane3.jpg

Enlarge Image

Rowallane House - Visitor Centre


Details:

Client Name:

Location:
Saintfield, Co Down

Architect:
Chris McCollum Building Conservation Surveyor

Project Details:

Client Name:
National Trust

Overview of the Project:
The National Trust attraction has undergone internal alterations and visitors can now enjoy new enhanced facilities. Alterations included the formation of structural openings to the ground floor to provide a new café, shop and interpretation area. The new tea room is cleverly designed to bring the outdoors indoors; with the colour scheme depicting the four seasons, customers can also enjoy a new outdoor patio area.


back to projects